Onderdelen & Accesoires

headerimageheaderimageheaderimage
Geen doorsnee autosupermarkt
Voor onderhoud kunt u tegenwoordig terecht van merkdealer tot fastfitter. Autobedrijf Jan Niesten biedt u het beste van beide werelden, en meer. Net als de grootgrutters draaien we de hand niet om voor een snelle olie- of bandenwissel. Voor ons ruime assortiment aan onderdelen en accessoires rekenen we u net zo min de  hoofdprijs als de ketens. Toch zitten we iets anders in elkaar. Ten eerste weten we veel meer van uw wagen dan de doorsnee autosupermarkt.

Kwaliteitsproducten
Daarnaast voeren we uitsluitend kwaliteitsproducten. Voor ons is van belang dat uw auto blijft voldoen aan de maatstaven van de fabrikanten. Daarom gebruiken we alleen originele of gelijkwaardige onderdelen. Van  B-merken trekken we de handen af. Aan de ruitenwissers, lampjes, trekhaken, banden, bougies, velgen, lucht- en oliefilters die we monteren doen we geen kwaliteitsconcessies.

Winterbandenexpert
Voor ons aanbod willen we de hand in het vuur kunnen steken. We gebruiken Mobil-motorolie omdat onze monteurs keer op keer hebben vastgesteld dat motoren er baat bij hebben. We verkopen Bridgestone-banden omdat we in de praktijk hebben geleerd dat ze ons vertrouwen verdienen. Voor de volledigheid: we zijn sinds jaar en dag experts in winterbanden. En we wijzen er graag op dat we bij aanschaf zelfs de opslag van uw zomersets kunnen verzorgen. Nee-verkopen is nu eenmaal onze eer te na.

Delen:
CONTACT
Ambachtsring 2 | 1969 NH Heemskerk
T. 0251 - 244 395
E. info@janniesten.nl
OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS
Maandag t/m vrijdag:   08.00 - 17.00 u

 

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag:   09.00 - 18.00 u
Zaterdag:   10.00 - 17.00 u