Introductie

headerimageheaderimageheaderimage

Welkom in de familie
Met een voorraad van gemiddeld 100 auto’s behoort autobedrijf Jan Niesten tot de grotere spelers op de occasionmarkt in Heemskerk en omstreken. We zijn van oudsher Opel-specialist, zij het veel meer dan dat. En bovenal zijn we een familiebedrijf. Niet onbelangrijk, denken we. Het betekent dat we van vader op zoon het verantwoordelijkheidsgevoel hebben meegekregen voor de kwaliteit van ons aanbod. U bent onze klant en dit is ons bedrijf, zo simpel ligt dat. Aan die band werken we nu al ruim veertig jaar. En als u komt, dan houden we u graag in de familie.

Van Opel tot Mercedes
Als occasionaanbieder voeren we voornamelijk Duitse merken, met een sterk accent op Opel. U vindt bij ons het gehele modellenaanbod van Corsa tot Insignia, in leeftijd variërend van vitaal belegen tot zo goed als nieuw. Maar een mooie BMW slaan we niet over en Mercedes beschouwen we als ‘ons tweede merk’, dat we van A- tot S-klasse altijd ruimschoots in portefeuille hebben. Van onze liefde voor jonge klassiekers maken we geen geheim. Als we tijdens onze binnen- en buitenlandse zoektochten naar nieuw assortiment op een fraaie youngtimer stuiten, zullen we hem niet laten staan.

Liefhebbers
Liefhebbers bedienen we graag. We zijn het zelf tenslotte ook. Maar we begrijpen heel goed dat niet iedereen dat is. Wat voor sommigen een stijl van leven is, blijft voor anderen een nuchter gebruiksvoorwerp. We gaan u geen toeters en bellen aanpraten als u gewoon een degelijke station met een ruime koffer op het oog hebt. Dan zijn we er om u meedenkend en luisterend te helpen vinden wat u zoekt. Het is niet alleen uit dienstbaarheid dat we die taak uiterst serieus nemen. Een goed geconserveerde Corsa van een ouder bouwjaar kan ons namelijk net zo bekoren als die spectaculaire BMW 335i in nieuwstaat. Doorsnee auto’s bestaan niet, net zomin als de doorsnee klant. Niet voor ons.
Delen:
CONTACT
Ambachtsring 2 | 1969 NH Heemskerk
T. 0251 - 244 395
E. info@janniesten.nl
OPENINGSTIJDEN WERKPLAATS
Maandag t/m vrijdag:   08.00 - 17.00 u

 

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM

Maandag t/m vrijdag:   09.00 - 18.00 u
Zaterdag:   10.00 - 17.00 u